Zachte, zoete karamel met een snufje zeezout; wie kan deze combinatie weerstaan? Zelf karamelsaus maken is niet moeilijk en maakt deze koffie extra lekker! Serveertip: Echte karamel-lovers serveren er blokjes zachte karamel-fudge bij
Begin met de karamelsaus. Doe de suiker in een middelgrote pan met dikke bodem en verhit op matig vuur, totdat de suiker smelt en amberkleurig wordt
Doe de boter bij de suiker en laat deze al roerend smelten. Voeg de room toe en roer met een garde tot de karamel mooi egaal is. Haal van het vuur en laat afkoelen.
Doe de karamelsaus, het zeezout en de cacaopoeder in een groot glas. Schenk er een vers gezette SENSEO® Strong koffie bij
Verwarm de melk (in een steelpan of de magnetron) en schenk bij het koffiemengsel.
Doe de extra melk in de SENSEO® melkopschuimer en klop warm melkschuim. Schenk over de koffie en decoreer met extra karamelsaus en een paar korreltjes zeezout.